un copac


El (indianul american) crede in forta tacerii- semnul echilibrului perfect.
Tacerea este cea care tine in echilibru trupul, spiritul si mintea. Cel ce stie sa-si tina firea netulburata de furtunile existentei, asemeni unui copac in care nu tremura nici o frunza, asemeni unei ape nevalurite, acela este inteleptul si acesta e drumul ideal in viata.. Si daca-l vei intreba:
"care sunt frcutele tacerii?"
El iti va raspunde: "Autocontrolul, rezistenta- adevaratul curaj, rabdarea, demnitatea si respectul. Tacerea este cheia de bolta a caracterului."

Un comentariu:

  1. irrelevant dar sincer EL nu prea are parte de realitate, EL e doar bucata lipsa din tine, tu fiind un puzzel, e doar o piesa ce traieste prin tine, din tine fara pic de ecou demn de tacerea ta de care ti-e dor mereu.
    fructul tacerii ar fi doar placerea fara de limita care vine odata cu linistea lipsei de sunet.
    EL e doar un fost pixel dintr-un nou tablou al zilei de maine, de ai putea i-ai da o parte din tine aducandul la viata prin speranta.
    o fi si asta un semn ca maine va fi mult mai bine? sau doar o simpla alta zi, traita-n lipsa lui.

    RăspundețiȘtergere

Daca nu aveţi cont Blogger, introduceţi comentariul , apoi selectaţi "Nume/Adresă URL" din lista "Comentaţi ca :", completati cu numele dumneavoastra si o adresa URL (ex.: http://www.nume.com/), apoi click pe butonul "Postaţi un comentariu".