Prieteni


Nu prea scriu eu pe blogul asta.. dar nu ma pot abtine sa nu va spun asta.
Mai, am niste prieteni, care mai de care mai breji unul ca altul. Fiecare prieten de al meu ma ajuta la greu si rade cand spun "razi, mai, ca e gluma buna " .. imi place sa stiu ca am prieteni alaturi.
Fiti atenti. Postez asta, special pentru un prieten de al meu, Sorin, baiat smecher.. care se tot da mare ca e seful meu. DA ! Seful fundului meu :)) . E mandru. Mai, e chestie ca cica poate sa faca ce vrea cu el , dar nu e asa ;)) il las sa creada asta.. si apoi incep sa rad de el. Imi place sa il chinui. Imi place sa il iau in brate si apoi sa il iau la bataie.. Bineinteles ca trebuie el sa riposteze, dar trece.
Sorin ! Daca citesti asta ( sigur o citesti ) ma astept sa imi dau un hug pe mess !!
Asa.. revin la ce vorbeam. Cred ca am vorbit destul despre baiatu asta.. imi iubesc kiddu` ( >:D< ) .
Revin la prieteni. Majoritatea prietenilor mei sunt de incredere.. si tin sa mentin prietenia cu ei. Asa ca va spun tuturor - Fiti atenti cu cine va luati de manuta ! ;)



3 comentarii:

  1. Trick Kiddu aka sorin24 februarie 2010 la 22:04

    vai ma :>... :))
    stii sa minti bazat , dar e dragut :)) imi place

    RăspundețiȘtergere
  2. asa e.....sorin esti un exemplu pt irina...sa fiii mandru de asta:)):))

    RăspundețiȘtergere

Daca nu aveţi cont Blogger, introduceţi comentariul , apoi selectaţi "Nume/Adresă URL" din lista "Comentaţi ca :", completati cu numele dumneavoastra si o adresa URL (ex.: http://www.nume.com/), apoi click pe butonul "Postaţi un comentariu".