Schimbari ..


Totul incepe de la o viata grea, cu parinti de neinteles, de la abandonari.. prieteni care te tradeaza .. si continua cu zile de regret. Tuturor ne este frica de schimbari, nu poti spune ca nu este adevarat. Ne gandim ca poate maine o sa fie mai greu daca schimbam ceva de azi. NU spun ca trebuie sa fim optimisti, ci realisti. Chiar daca nu sunt ganduri bune, trebuie sa avem vointa sa credem ca bune sau rele sunt ganduri ce ne ajuta sa trecem la ziua urmatoare, sau cel putin ele fac ca zilele de suferinta si regret, sau chiar cele de bucurie.. au un scop ! :D
Schimbarile = o cale de a prinde zile bune sau rele, de a intalni persoane ce iti ofera sprijin .
Am avut parte de foarte multe schimbari si vei avea si tu , schimbari radicale sau majore, iti vor face viata sa fie cum nu teai gandit pana acum . Niciodata nu mam gandit ca ar fi schimbari astfel in cat sa ajung sa simt viata de strada.. viata de familie.. viata numai cu prieteni (anturaj ).. mult profit si multe minciuni. Nu zic ca viata e ceva rau. Daca constientizezi ceea ce se intampla vei putea sa faci asa fel incat sa poti sa o duci pana la capat .
Lectii de viata ! Astea sunt cele mai importante lectii pe care trebuie sa le invatam !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca nu aveţi cont Blogger, introduceţi comentariul , apoi selectaţi "Nume/Adresă URL" din lista "Comentaţi ca :", completati cu numele dumneavoastra si o adresa URL (ex.: http://www.nume.com/), apoi click pe butonul "Postaţi un comentariu".